Over ons

Wie zijn wij?

Opgericht op 25 januari 1914, het doel van L’Ardenne Prévoyante was om de gebouwen van de inwoners van Stavelot te verzekeren tegen brand. In de loop der jaren heeft het zijn activiteiten gediversifieerd.

Diep gehecht aan haar regioZe draagt actief bij aan de economische en culturele ontwikkeling ervan.

Ontdek onze geschiedenis

L’Ardenne Prévoyante heeft zich voortdurend aangepast aan de veranderingen op de verzekeringsmarkt, met als enige doel zijn klanten de best mogelijke service te bieden.

Met meer dan 100 jaar ervaring heeft het bedrijf er bewust voor gekozen om zijn producten uitsluitend via een netwerk van onafhankelijke makelaars op de markt te brengen, met wie het in de loop der jaren een solide partnerschap heeft opgebouwd. Door nauw samen te werken met haar Partners kan L’Ardenne Prévoyante haar verzekerden de oplossing bieden die het beste past bij hun product en het probleem waarmee ze geconfronteerd worden.

In 2020 hebben L‘Ardenne Prévoyante en AXA België beslotenhun krachten te bundelen om nog meer comfort en veiligheid te bieden. Bijgevolg werd L’Ardenne Prévoyante op 4 januari 2021 een merk van AXA België.

Als lid van ’s werelds grootste verzekeringsgroep biedt L’Ardenne Prévoyante haar klanten een optimale bescherming, terwijl het duidelijk haar positionering laat zien: de beste in verzekeringen. directe nabijheid met zijn klanten en makelaarspartners, de kwaliteit van menselijke relaties en de serviceniveau zijn en blijven de kern van zijn waarden.